Printer Friendly Version САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ УПИТА ГРАЂАНА О ОБУСТАВИ ЛЕТОВА НА АЕРОДРОМУ "НИКОЛА ТЕСЛА" @ 19 March 2020 02:00 PM

Поводом обуставе комерцијалних летова на аеродорому Никола Тесла, као и захтева грађана Србије у Дохи према Амбасади да организује превоз за Србију, преносимо саопштење Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије. 

"Аеродром ”Никола Тесла” у Београду неће бити затворен у време уведеног ванредног стања због ширења вируса COVID-19, али ће на основу одлуке Владе Србије од 19. марта 2020. године у 12 часова бити привремено обустављени сви комерцијални међународни летови са и ка Аеродрому ”Никола Тесла”. Међународни гранични прелаз на Аеродрому ”Никола Тесла” одлуком Владе Србије биће привремено затворен од 19. марта 2020. године.

Аеродром ”Никола Тесла” у Београду остаје отворен за све хуманитарне летове и карго саобраћај, а ваздушни простор Србије остаје отворен за све прелете. Препорука путницима је да се за детаљније информације о начину остваривања својих права обрате авио-компанији.

За информације о заразној болести COVID-19 препоручујемо да пратите сајт www.covid19.rs"

 

Молимо држављане Србије који желе да се врате у Србију да се јаве Амбасади и оставе своје податке, име, презиме и број пасоша.