Printer Friendly Version СУСРЕТ СА СЕЛЕКТОРОМ КАРТАРСКЕ МУШКЕ КОШАРКАШКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, МИОДРАГОМ ПЕРИШИЋЕМ, ДОХА, 1. АПРИЛА 2021. ГОДИНЕ @ 1 April 2021 10:06 AM

 

Амбасадор Поздерац  данас је у Амбасади примио селектора катарске националне кошаркашке репрезентације Миодрага Перишића. Састанку су присустовали и доктор спортске медицине у болници „Аспетар“ др Јован Златковић, као и први саветник Амбасаде Слободан Радека.
Размењена су мишљења о могућностима спортске сарадње Србије и Катара и посебно о модалитетима поспешивања сарадње кошаркашких федерација и националних селекција две земље. У том контексту, амбасадор је изнео идеју да се организују гостовања српских кошаркашких стручњака у Катару и предавања за полазнике школа кошарке, као и радионице, где би се практично преносила знања. Устврдио је да треба охрабрити сусрете и међусобну комуникацију разних категорија националних селекција, чим то актуелни епидемиолошки услови дозволе.
Оцењено је да би Катар за Србију и наше кошаркашке стручњаке могао бити занимљива дестинација у смислу преношења искустава, know how и сл.