Printer Friendly Version Састанак поводом одржавања Светског првенства у фудбалу у Катару, Доха, 3. новембра 2021. године @ 3 November 2021 07:39 AM

Први саветник Амбасаде Слободан Радека учествовао је данас на првом у низу састанака поводом почетка припрема за организацију Светског првенства у фудбалу, које ће се одржати у Дохи, новембра 2022. године. Састанак је организован on line од стране Врховног комитета Катара за организацију и наслеђе (Supreme Commitee for Delivery and Legacy"), тела специјализованог за Светско фудбалско првенство. Учествовали су бројни представници страних амбасада у Дохи.

Предвиђено је да државе које се буду квалификовале на Мундијал, током новембра истакну своје заставе у свечаној церемонији на велелепном шеталишту "Корниш" у Дохи, које ће ту бити истакнуте све време до одржавања првенства.

Уколико Србија савлада Португал и квалификује се на Мундијал, Амбасада ће са великим поносом истаћи државну заставу Републике Србије на "Корнишу", потврђено је са наше стране.